Canon EOS 7D

13996 kr
Artikelnummer 242P044
Skickas inom 8-12 vardagar

Canon EOS 7D


Just nu har vi stora leveransproblem från Canon pga den tidigare jordbävningen som drabbade Japan.
Byggd för att matcha fotografers passion. Med en 18 megapixels sensor, fotografering med upp till 8 b/s, ISO 12800, intelligent sökare och video i Full HD 1080 erbjuder EOS 7D en prestanda med aldrig tidigare skådad flexibilitet.


Egenskaper

18 MP APS-C CMOS-sensor

Upp till 8 b/s

ISO-omfång upp till 12800

100 % sökare

19 AF-punkter av korstyp

iFCL-mätsystem

Dual "DIGIC 4"

Video i Full HD

Integrerad Speedlite-sändare

3" Clear View II LCD-skärm

Kamerahus i magnesiumlegering med skyddstätningar


Designad av dig, byggd av Canon


18 MP APS-C CMOS-sensor

EOS 7D har enastående upplösning tack vare sin 18 megapixels CMOS-sensor. Den erbjuder fotografer flexibilitet och kreativitet.


Upp till 8 bilder per sekund

Fotografera bilder med 18 megapixels, 14 bitar och upp till 8 b/s som standard i en bildserie på upp till 126 stora JPEG-bilder. Med de här egenskaperna kan fotografer fånga både detaljer och rörelser.


Hög ISO

EOS 7D har ISO-tal på upp till 6400 för att du ska kunna fotografera utan stativ i svagt ljus. Kan utökas till ISO 12800 för motiv i svagt ljus där blixt inte är önskvärt.


100 % sökartäckning

Sökaren, med 100 % täckning och 1,0x förstoring, ger den mest fullständiga och naturliga bilden av motivet. Den intelligenta sökaren ger fotograferingsinformation som du aldrig tidigare sett i en EOS, inklusive elektroniskt vattenpass med dubbel axel för perfekta horisonter.


19-punkters AF-system av korstyp

En nydesignad AF-sensor med zon- och spotautofokusläge ger fotografen nya möjligheter att välja AF-punkter. Alla punkter är av korstyp där den centrala punkten har både f/2,8- och f/5,6-sensorer.


iFCL-mätsystem

En ny 63-zoners Dual Layer-mätsensor analyserar information om fokus, färg och luminans och ger en korrekt och konsekvent mätning.


DIGIC 4

Med Canons Dual "DIGIC 4" kan EOS 7D tillhandahålla fantastisk färgåtergivning från CMOS-sensorn med hög upplösning. Med DIGIC 4 får du även 14-bitars bearbetning, utmärkt brusreducering, lång batterilivslängd, ansiktsigenkännande AF och videoinspelning med Full HD.


Filminspelning i Full HD

Enastående möjligheter för stillbildstagning kompletteras med videoinspelning i Full HD 1080, inklusive valbara bildhastigheter och fullständig manuell kontroll.


Integrerad Speedlite-sändare

I EOS 7D finns möjlighet att kontrollera flera Speedlite utan en ST-E2 eller 580EX II, och inkluderar en inbyggd 15 mm vidvinkelblixt. Utöka din blixtfotografering.


3,0” Clear View II LCD-skärm

Den 3,0” stora Clear View II LCD-skärmen har en upplösning på 920 000 punkter, bred betraktningsvinkel och ny stabil struktur för förbättrad bildvisning i starkt ljus. Vid direktvisning visas bilder i realtid på LCD-skärmen med tre autofokuslägen.


Kamerahus i magnesiumlegering med skyddstätningar

Kamerahuset i magnesiumlegering ger täta fogar motsvarande den prisade EOS-1N, EOS inbyggda rengöringssystem och slutarhållbarhet på 150 000 tryckningar. EOS 7D har designats från grunden och till att användas av de mest krävande fotograferna.