Canon EOS 5D Mark III

27950 kr
Artikelnummer 242L825
Skickas inom 8-12 vardagar

Canon EOS 5D Mark IIIEOS 5D Mark III med fullt bildformat kombinerar enastående upplösning med fotografering på upp till 3,9 b/s och överlägset hög ISO-prestanda. Tillsammans med videoinspelning i Full HD vidgas gränserna för fotografering.

 

Egenskaper

21,1 megapixels och CMOS-sensor med fullt bildformat

DIGIC 4-processor

ISO-omfång som kan utökas till 25600

Videoinspelning i Full HD (1080, 30 b/s)

Högupplöst 3,0” VGA LCD-skärm med direktvisning

JPEG-fotografering med upp till 3,9 b/s upp till kortets kapacitet

9-punkters autofokus + 6 hjälppunkter

Skal i magnesiumlegering

 

Utöka gränserna för din fotografering.

 

21,1 megapixels och CMOS-sensor med fullt bildformat

För att uppnå det ultimata inom kreativ fotografering har EOS 5D Mark II en CMOS-sensor med fullt bildformat (36 mm x 24 mm). Utan vare sig beskärnings- eller förstoringseffekter kan du glädjas åt en äkta vidvinkelupplevelse genom den stora, ljusa sökaren. Omarbetade pixels minimerar brus, och en upplösning på 21,1 megapixel överträffar de standarder som ledande bildbyråer kräver.

 

DIGIC 4

Canons DIGIC 4 arbetar tillsammans med bildsensorn i EOS 5D Mark II och ger fantastisk färgåtergivning samt subtila färgnyanser. Med DIGIC 4 får du även sekundsnabb starttid, ansiktsigenkännande AF i direktvisningsläge och dessutom HD-videoinspelning.

 

Hög ISO

EOS 5D Mark II har ISO-tal på upp till 6400 för att du ska kunna fotografera utan stativ i svagt ljus. För mörka motiv där blixt inte är önskvärt kan det utvidgas till otroliga ISO 25600.

 

Filminspelning i Full HD

I EOS 5D Mark II kompletteras enastående möjligheter för stillbildstagning med videoinspelning i Full HD (1080). Du kan rent av spela in video till minneskortet utan att gå miste om möjligheten att ta stillbilder. Spela upp film och bilder i High Definition på en HDTV via HDMI-anslutning.

 

3,0” högupplöst LCD-skärm

Den 3,0” stora Clear View LCD-skärmen har en upplösning på 920 000 punkter, bred betraktningsvinkel och dubbla antireflexskikt, vilket ger högdetaljerad bildvisning under många olika förhållanden. I direktvisningsläget visas bilder i realtid på LCD-skärmen med tre olika autofokuslägen: snabbläge, Live-läge och Live-läge med ansiktsigenkänning, som låser fokus på ansikten som identifieras i bildområdet.

 

Upp till 3,9 bilder per sekund

Med EOS 5D Mark II kan du ta bildserier på upp till 3,9 bilder per sekund. När du tar JPEG-bilder till ett UDMA-kort begränsas den längsta bildserien endast av kortets kapacitet.

 

9-punkters autofokus + 6 hjälppunkter

Den exakta autofokuseringen får du från Canons AF-system, som använder sig av 9 valbara punkter och 6 hjälppunkter.

 

EOS inbyggda rengöringssystem

Med Canons inbyggda dammskyddssystem har du tre sätt att skydda bilder mot dammpåverkan: minskad inre dammbildning, mekanism för sensorrengöring i kameran samt möjlighet att kartlägga besvärliga dammfläckar för borttagning med programvaran Digital Photo Professional (medföljer).

 

Hållbar, kompakt design

Med en konstruktion i magnesiumlegering, miljöanpassning och en slutarhållbarhet på 150 000 tryckningar passar EOS 5D Mark II lika bra för arbeten på plats som i studio.