Klässbols Köksrutan Glashandduk

224 kr

Klässbols Köksrutan Glashandduk

Formgivare:

Klässbols Studio

Kvalité

Hellinne

Storlek

50 x 70 cm

Köksrutan är en glashandduk för dig som vill få det där perfekt skimrande glaset att läska den mest kritiska person du kan tänka dig. Diska glasen för hand och torka – klart! Välkommen till bords!

Köksrutan linnehandduk är likt alla andra av våra produkter vävd i vårt väveri i Klässbol av finaste lin. Sköter ni den på rätt sätt så kan ni njuta av den i många många år. Faktum är att det är svårt att hitta någon annan textil än linne som har så hög kvalité, är såpass slitstark, miljövänlig och upplevs vackrare desto mer tiden går. Därför passar Klässbols linneprodukter till såväl fest som till vardag, till ung, gammal eller mitt i livet. Har man väl börjat använda linneprodukter så byter man helst inte ut dem. För att få ut så mycket som möjligt av våra linneprodukter så är även formgivningen viktig. Därför arbetar vi alltid med duktiga och erkända formgivare. Har du en favoritprodukt kanske du även gillar denne formgivarens övriga produkter.

Krympmån: Alla angivna storlekar avser otvättad vävnad. Räkna med en krympmån på cirka 5-7% både på längd och bredd i samband med första tvätten. Följ tvättinstruktionen.